Tocana de cartofi cu carne de curcan


Pentru ca am avut 5pulpe de curcan,4le-am facut umplute iar una am facut-0 cu cartofi

Ingrediente:1pulpa de curcan dezosata,500g cartofi,2cepe,1ardei gras,5linguri de rosii in bulion

(puse de mine),1lingura de pasta de rosii,verdeata de la congelator(marar si patrunjel),3linguri cu ulei,si eu mai pun 1catel de usturoi,sare,piper

Pentru ca stiu cum fierbe carnea de curcan,pun toate ingredientele o data;carnea o tai bucatele,o pun in cratita cu ulei,dau de cateva ori cu lingura prin ele,adaug ceapa si ardeiul taiat marunt,dupa 2-3min rosiile si pasta de rosii,dupa alte cateva minute,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete,condimentez,adaug si usturoiul taiat,pun apa cat sa cuprinda toata compozitia apoi dau la cuptor la foc mic pentru 45-50min;cand este gata,adaug si verdeata,amestec si servesc.

Oinformatie pentru toate persoanele care citesc acest blog;dupa cum ve-ti observa pe parcurs,eu folosesc foarte des cuptorul,din 2motive:in primul rand toate mancarurile cu sos,puse in ultimile30min la cuptor,vor deveni mai deosebite la gust(incercati)iar in timpul cat sta la cuptor,eu am ocazia sa fac alta treaba(nu zic bine?)

2 comentarii:

  1. Buna seara, blogul tau creste repede. Am citi cateva retete. La ETICHETE trebuie sa pui o virgula intre numele retetei si categoria din care face parte, adica asa: Tocana de cartofi cu carne de curcan, Carne de pasare. Retetele postate deja am sa le corectez eu, sa ai grija la cele noi.Spor la retete noi !

    RăspundețiȘtergere
  2. da,chir te rog sa ma mai verifici din cand in cand;multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme