Drob de miel


Sarbatorile Pascale nu pot trece daca pe masa nu se gaseste acest drob care face parte din retetele traditionale;pentru cine nu consuma carne de miel,se foloseste acelas procedeu,doar ca mielul este inlocuit cu maruntaie de curcan sau alta pasare.                                                AVEM NEVOIE DE:500g maruntaie de miel,500g carne de miel,1ceapa veche,2leg.ceapa verde,2leg.usturoi verde,50gunt,6oua,1cana cu lapte,sare,piper,4leg.marar,4leg.patrunjel,prapur
CUM SE PROCEDEAZA:
Maruntaiele,spalate,le pun la fiert in apa rece cu sare 30min;dupa ce s-au racit,la dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul;amestec compozitia cu ouale batute,verdeata tocata,laptele,sare si piper;intr-o tava unsa cu unt,pun prapurul,apoi rastorn compozitia;pe mijloc,pun oua fierte si curatate,adun marginile prapurului deasupra si dau la cuptor la foc mic 1h si 30min.Pentru cine nu are prapur,rastorn compozitia in tava unsa si cu hartie de copt.
Lasam la cuptor la foc mic1h si o rasturnam numai dupa ce s-a racit bine.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme