Miel la cuptor


Ingrediente:1pulpa de miel(eu dezosez pulpa),2capatani de usturoi,1cana vin rosu,2-3linguri ulei1ceapa,1lamaie,1lingura amestec de boia,1lingurita de busuioc,1lingurita cimbru,sare,4-5cartofi

Amestec intr-un bol usturoiul pisat,sare,cimbru,busuioc,ulei,boia si frec bine carnea apoi o pun in tava iar pe langa ea,rondele de lamaie si ceapa;torn o cana cu apa si dau la cuptor 30-45min;scot tava,adaug cartofii taiati in sferturi,adaug vinul si mai las la cuptor 20-30min;la momentul respectiv,daca am,eu mai pun si 2-3ciuperci,apoi o servim cu salata verde.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme