Varza a la Cluj cu soia


Ingrediente:1 varza verde sau murata,100ml.ulei,1pahar orez,sare,piper,200g granule de soia,1ceapa,200g cascaval vegetal,1crenguta de cimbru,1capatana de usturoi,2linguri de bulion

Pun soia intr-un vas cu sare,piper,cimbru si usturoiul pisat si las la fiert 10min.;in alt vas,calesc ceapa in 50ml ulei apoi adaug soia scursa,amestec bine si mai condimentez daca e cazul;in restul de ulei,pun varza desarata si taiata subtire,sa se caleasca,adaug bulionul si 1ceasca cu apa calda sau supa de legume;las sa fiarba acoperit la foc mic pana scade;intre timp,amestec soia cu orezul inflorit in apa cu putina sare; intr-o tava sau vas yena,pun un strat de varza,jumatate din cascaval ras,soia,varza si restul de cascaval;dau la cuptor 30-40min. si se poate servi cu mamaliguta si ardei iute.
Pentru cine face cu varza verde,se freaca varza taiata fideluta cu 1lingurita de sare de lamaie amestecata cu 1lingurita vegeta,daca si-a lasat zeama se stramge in pumni varza apoi se procedeaza ca mai sus.
Nu stiti cat e de buna,daca nu incercati!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme