Peste prajit













Ingrediente:1kg de peste,eu de aceasta data am avut somotel,1capatana de usturoi,1-2rosii,faina,ulei pentru prajit







Pestele curatat,se apuca branhiile cu un cutit cu varful rotund,se trage si automat ies si intestinele apoi spalat,dat cu sare si-l mai las 30-40min;ildau prin faina si-l pun la prajit in ulei mult;il scot pe servetele de bucatarie;intre timp,usturoiul curatat,il pisez,il frec cu putin ulei,apoi il amestec cu rosiile oparite,curatate de coaja si seminte si date pe razatoare sau la blender;se serveste pe farfurie cu mujdei si mamaliguta
Ani diferiti si alte farfurii,2016 cu Livia si caras

Aici sunt cele mai frumoase farfurii,
In 2018 am avut pastrav mare si tare bun a fost!
In 2017 bucati mari de crap,la fel de bun

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme