Cascaval de casa



Se stie ca toate preparatele,indiferent de care sunt,de branza sau carne,cele mai bune si mai sanatoase sunt cele facute in casa,mai ales cand avem copii si nu numai.Asa am facut acest cascaval si va spun ca a iesit o minune!!! Ingrediente:1l lapte,500g branza de vaci proaspata,1varf de cutit bicarbonat,1ou,sare,1pachet de unt
Se fierbe laptele in care am oparit branza 1-2min,se pune intr-un tifon la scurs 10min;intr-un bol se pune folie alimentara;in alt vas se incinge untul,se adauga branza,oul,bicarbonatul,sare si se amesteca repede si bine pe foc mic,pana devine o pasta si se desprinde usor de pe vas;se rastoarna in bol,se niveleaza suprafata si se da la frigider pana a doua zi;dupa preferinte in cascaval,se pot amesteca diferite seminte de susan,de chimion sau chiar busuioc.
Succes!

Un comentariu:

  1. Dupa cum am mai spus, tot ma pregatesc sa fac minunatia asta si....nu mai apuc !
    Dar este asa de simplu de facut, ca tot am sa o incerc !Multumesc...
    Te tzuc cu drag soro !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme