Marinata de peste in sos de rosii


Nu,nu va ganditi ca este o reteta de marinata de pus la camara pentru iarna,este pur si simplu o mancare cu peste caruia eu i-am spus marinata pentru ca are un gust usor acrisor de la vin. Ingrediente:1kg de peste mare(eu am avut somn),2cutii de rosii in bulion,3-4 catei de usturoi,1pahar de vin rosu sec,sare,piper,dafin,cateva frunze de salvie,5linguri de faina,ulei pentru prajit
Pestele curatat,spalat,portionat,sarat,dupa 30min,se da prin faina si se prajeste in ulei incins;separat intr-o tigaie cu 3linguri ulei de masline,se caleste usturoiul pisat,impreuna cu rosiile mixate(sosul trebuie sa fie ca o pasta) si se lasa pe foc mic pana scade;intr-o cratita se pun bucatile de peste,vinul,dafin si salvia,se da intr-un clocot apoi se rastoarna sosul de rosii,se scutura cratita si se da la cuptor la foc mic 30-40min(depinde de cuptor) dupa care se poate servi;este o mancare absolut delicioasa si aromata

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme