Gnocchi cu carne





Ingrediente:1pachet de paste tip gnocchi,500g carne tocata,1ceapa,1catel de usturoi,3linguri ulei de masline,putina verdeata(optional),sare,piper,50ml vin alb,1ceasca suc de rosii,busuioc verde,1lingura busuioc uscat
In tigaia cu ulei incins se caleste ceapa taiata marunt si usturoiul de asemenea;se adauga carnea,amestecand continuu;dupa ce a scazut tot sucul de la carne,se adauga vinul,sucul de rosii si se lasa la foc mic sa fiarba inabusit;dupa ce totul arata asemeni unui sos,se condimenteaza dupa gust,se adauga verdeata(busuiocul verde nu),si pastele gnocchi care au fost fierte in apa cu putina sare 3-4min apoi scurse;totul se amesteca cu grija,se servesc pe farfurie amestecate cu carne,sau carnea pusa peste gnocchi si ornata cu busuioc verde.

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme