UN PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT!,tuturor vizitatorilor si cititorilor blogului

1 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Curcan cu mazare


Ingrediente:2aripi de curcan,1ceapa,2linguri de bulion,1lingura de pasta de ardei,1cutie mare de mazare,sare,piper,marar,patrunjel,50ml ulei,2-3cartofi

Aripile portionate,spalate,le prajesc in ulei,le scot,calesc ceapa,adaug bulionul si pasta de ardei,adaug cartofii cubulete si carnea,1cana cu apa si las sa fiarba;dupa ce totul este fiert adaug mazarea scursa,condimentez,adaug verdeata tocata iar dupa 10-15min.opresc focul.

1 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Curcan cu gnochi


Ingrediente:2aripi,1ceapa,2catei de usturoi,50ml ulei,2linguri bulion,1punga cu gnochi,sare,piper

Aripile,portionate,spalate,le prajesc in ulei,le scot iar in acelasi ulei calesc ceapa si usturoiul zdrobit,adaug carnea,1cana cu apa,bulionul si las sa fiarba 30min.condimentez,adaug pastele gnochi si las sa fiarba 3-4min.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Curcan cu spanac


Ingrediente:2aripi de curcan,1ceapa,500g spanac,1lingura bulion,sare,50ml ulei,1ou

Spanacul curatat,spalat in multe ape,il pun intr-o oala cu apa sa se opareasca 3-4min.,il scurg il tai si-l las deoparte;aripile portionate,spalate,le prajesc in ulei apoi le scot;in acelasi ulei calesc ceapa adaug bulionul,carnea,1cana cu apa,pun capacul si las focul incet pentru 25-30min;adaug spanacul,condimentez si mai las sa fiarba 5-10min,opresc focul si rastorn oul batut.
Avem aici si varianta fara carne;se foloseste acelasi procedeu doar ca nu se caleste carne,numai ceapa iar la sfarsit se adauga 3-4linguri cu orez.
 In ultima farfurie este varianta fara ou,facuta recent
2018,fiind in Italia am pregatit la fete tot ce au poftit printre care si aceasta reteta!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Briose cu nutella


Ingrediente:2oua,1cana cu zahar,3cani faina,3linguri mac,1cana iaurt,200ml ulei,1praf de copt,arome,crema de ciocolata Nutella

Ouale mixate bine cu zahar si un praf de sare pana rezulta o crema spumoasa,adaug mac,ulei cate putin,iaurt si faina amestecata cu praful de copt si vanilia;in formele unse pun cate o lingura din compozitie,o lingurita de crema si acopar cu o alta lingura de aluat;dau formele la cuptor 20-30min;dupa ce sunt scoase,le dau cu zahar pudra.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Prajitura cu iaurt


Ingrediente:3oua,1pahar iaurt,1pahar ulei,2pahare zahar,3pahare faina,1praf de copt,arome

Intr-un castron,amestec cu telul iaurtul,zahar,ulei,arome,ouale pe rand apoi faina amestecata cu praful de copt;intr-o tava cu hartie rastorn compozitia si dau la cuptor 40-45min;dupa ce s-a copt,deasupra am pus toping de ciocolata.
Sursa de inspiratie:Cartea Regala a Principesei Margareta(am repetat reteta si am adaugat 1lingura de cacao)

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Pastrav la cuptor


Ingrediente:1kg de pastrav,500g cartofi,500g rosii cherrym1lamaie,sare,piper,1pahar vin alb,1capatana de usturoi,50ml ulei

Pestele curatat,spalat,portionat,il condimentez si-l mai las deoparte;cartofii curatati,spalati,taiati felii,ii pun in tava impreuna cu usturoiul intreg,jumatati de rosii,deasupra pestele,peste peste restul de rosii si rondele de lamaie;adaug uleiul,vinul si 1pahar cu apa;dau tava la cuptor la foc moderat 30-40min.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme