Chec marmorat




Ingrediente:1pachet de unt,1cana cu zahar,4oua,16linguri faina,150ml lapte,1-2linguri cacao,1plic praf de copt,arome,sare
Se face o crema pufoasa din unt,zahar si arome,se adauga pe rand ouale,faina amestecata cu praful de copt si sare iar la sfarsit laptele din care mai pastrezi 2linguri;intr-o forma de guguluf unsa cu putin unt sau ulei se rastoarna jumatate din compozitie,restul se amesteca cu cacao si lapte,se pune peste compozitia alba iar cu o furculita,se scoate partea alba din loc in loc deasupra,se niveleaza suprafata si se coace 60min la foc mediu;se lasa in forma sa se raceasca dupa care se scoate si se pudreaza;este foarte bun dimineata la cafea sau seara cu o cana cu lapte.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme