Coronita cu carne








Aceasta este cea mai simpla si mai romaneasca friptura dar prezentata intr-un mod mai deosebit.
Ingrediente:1muschiulet de porc(acela mic si lung),1ceasca ulei,sare,piper,cimbru,boia,toate condimentele se pun dupa gustul fiecaruia,4ciupercute,4catei de usturoi,4linguri cu vin alb,4rosii cherry sau 2 taiate in 4,malai.
Muschiuletul taiat bucatele,il pui intr-un castron,condimentat din belsug,adaugi uleiul,amesteci,acoperi cu o folie alimentara si dai la frigider pana a doua zi,cand rastorni castronul in tigaie si lasi sa se caleasca bine cu capac;cand e aproape gata,adaugi ciupercutele taiate pe jumatate,rosiile,usturoiul taiat iar dupa cateva minute vinul;dupa alte 2-3min,opresti si lasi cu capac;intre timp faci mamaliguta;intr-un castron mare,pui cu gura in jos un castron mai mic;ungi cu ulei marginile ambelor castroane apoi in jurul castronului mic pui mamaliga,o nivelezi,pui deasupra o farfurie mare,rastorni castronul mare,scoti castronul mic iar in gaura pui carnea;cred ca a-ti ametit cu atatea castroane;se serveste cu muraturi;e delicioasa!!

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme