Negresa cu crema de cocos







Ingrediente:1cana unt moale,1cana zahar,4oua,2cani faina,1/2cana cacao,1/2cana nuca tocata,esenta de vanilie,sare
Umplutura:1cutie lapte condensat,2-300g nuca de cocos,esenta de vanilie
Glazura:300g ciocolata,1/4lapte,2linguri unt,esenta de vanilie,2linguri zahar
Intr-un castron freci untul cu zahar pana devine o crema spumoasa,adaugi ouale pe rand si vanilia apoi faina amestecata cu cacao,putina sare si nuca;jumatate din compozitie o intinzi intr-o tava cu hartie de copt,deasupra umplutura si se acopera cu restul compozitiei;dai la cuptor 30-45 min pana ce mijlocul este copt;dupa ce s-a copt intinzi glazura iar dupa ce s-a intarit se poate taia si servi;
pentru crema combini laptele condensat cu cocos si vanilia;
pentru glazura,topesti pe foc mic ciocolata cu lapte si zahar,adaugi untul si amesteci pana devine o crema fina

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme