Pastrav gratinat







Ingrediente:1pastrav,zarzavat pentru supa,3catei de usturoi,100g unt,200ml smantana,1lingura faina,1cutie cu ciuperci,sare,piper,1mana buna de parmezan ras
Pestelecurata,spalat,il pui sa fiarba impreuna cu zarzavatul,usturoiul si sare;in acest timp faci un sos bechamel din unt,faina,si smantana,condimentezi cu sare,piper si un varf de cutit de nucsoara;daca sosul e prea gros,adaugi putin lapte;intr-un vas termorezistent,pui jumatate din sos,jumatate din peste dezosat,deasupra ciupercile care au fost calite,restul de peste,restul de sos,parmezanul,dai la cuptor 30min,apoi servesti cald.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme