Prajitura cu branza mocca







Ingrediente;11/4cana zahar,1cana faina,1/2cana cacao,1/4lingurita bicarbonat,1/2cana unt topit,sare
Umplutura:1pachet branza de vaci grasa,1cutie de lapte condensat,2oua,1lingura apa fierbinte,3lingurite cafea solubila
pentru ornat zmeura,frisca
Intr-un castron se amesteca zahar,faina,cacao,bicarbonat,sare si untul topit;se preseaza pe fundul unei tavi de tort cu fundul detasabil si mai in sus cu 3cm.pui tava la copt 5-7min;in acest timp intr-un castron amesteci branza cu lapte,ouale pe rand,nessul dizolvat cu apa fierbinte,si torni in tava,dai din nou la cuptor 25-30min pana se intareste mijlocul,dupa care scoti cu atentie prajitura din forma,o lasi la frigider pana a doua zi cand o ornezi pe margine cu frisca iar pe mijloc pui zmeura si frunze de menta proaspata.Aceasta reteta,foarte bine se poate pregati si la ocazii speciale drept tort.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme