Somon umplut




Ingrediente:200g file de somon afumat
Salata ruseasca:1morcov si 2cartofi fierti,1castravete murat,3linguri mazare din conserva,3linguri de fasole pastai taiate marunt,tot din conserva,1lingurita mustar,2linguri maioneza,sare,piper
Intr-un bol faci salata din morcov si cartofi taiat cubulete mici,castravetele curatat de coaja si seminte daca e cazul si de asemenea taiat cubulete,mazarea,fasolea,sare,piper dupa gust,maioneza amestecata cu mustar,totul omogenizat si pui pe fiecare bucata de peste cate 1-2 lingurite,rulezi si le pui pe platou,le pui la frigider pana la servire,

2 comentarii:

  1. Imi place mult pestele,asa ca servesc.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Lulu, o idee grozava, trebuie numai decat sa o incerc. Noi umplemi cu cream cheese amestecat cu masline negre taiate micut si verdele de la ceapa verde sau arpagic taiat mic. o servim pe un kreker buns au pe un beigl cald. Multumim ...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme