Coronita de miel umpluta cu legume






Ingrediente:Coaste de miel,1plic condimente pentru miel,500ml vin rosu,praf de usturoi,salvie si rozmarin pudra,50ml ulei de masline,4cartofi,2morcovi,1dovlecel,am pus si 1/2 fenicul pentru ca-l aveam,4-5 ciuperci
Costitele condimentate din belsug,le-am pus intr-un vas,am rasturnat vinul si uleiul,am acoperit si am dat la frigider pana a doua zi;legumele curatate,spalate,taiate cubulete;intr-o tava sau alt vas am pus costitele vertical,le-am legat cu ata alimentara,in interior am pus legume,restul in tava si am rasturnat baitul;am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor la foc mic 1-2h
dupa ce este gata se servesc taiate coastele cu legume alaturi si salata verde.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme