Pastrav mentolat







Ingrediente:1kg de pastrav,5linguri ulei de masline,1mana de menta verde
Salata:100g orez cu bobul lung,1cana supa de legume,1grepfrut mare,1/2ardei gras rosu,menta si patrunjel verde tocat
Se pune orezul la fiert in supa la foc mic;in acest timp,pestele curatat,spalat,crestat pe ambele parti,uns cu ulei si interior si exterior,condimentat cu piper,se pune in interiorul lui cate 1-2fire de menta,apoi pe gril 8-10min.pana se patrunde;intr-un bol,amesteci orezul fiert,cu felii de grepfrut taiate cubulete,ardeiul si verdeata de asemenea tocate,totul se amesteca si cu zeama de la fruct atunci cand s-a feliat;se serveste pe farfurie pestele alaturi de salata.
Ca un sfat,este o reteta foarte gustoasa si aromata,este bine sa folositi mai multa menta doar verde;eu am avut putina.
Dupa cum se observa nu se foloseste sare pentru ca este o reteta pentru dieta Anei!!!

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme