Salata italiana






Ingrediente:1/2ardei gras rosu,1/2verde,1ceapa mica,2-3 ciuperci,1/2ardei iute,1/2 dovlecel,1lingura otet de mere,4linguri apa,1frunza de dafin,3linguri ulei de masline,1catel de usturoi,putin busuioc,sare marina,un praf de piper de Cayenne sau boia,suc de lamaie
Cele doua jumatati de ardei se pun in tava pe hartie de copt si se coc in cuptor 10min,iar dupa ce s-au racit se curata de coaja,se taie suvite si se da deoparte;otetul,apa,frunza de dafin,sare,piper se pun intr-un vas,se da intr-un clocot,se adauga ceapa si ciupercile taiate fin iar dupa 2-3min se da deoparte;dovlecelul taiat rondele mai groase se rumenesc in ulei cu grija pe ambele parti iar la urma se adauga usturoiul taiat si busuiocul;pe farfurie se aseaza ardeiii,feliile de dovlecel,ciupercile,se stropeste cu zeama de lamaie apoi se decoreaza cu busuioc si felie de lamaie.
Aceasta face parte tot din dieta Anei(fata mea);dupa cum se observa,ma reprofilez pe diete!!!!!!!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme