Biscuiti cu migdale si vanilie







Ingrediente:250g faina,125g zahar pudra,1praf de sare,2galbenusuri,125g unt topit,50ml lapte,11/2lingurita esenta de migdale,1pastaie de vanilie,100ml smantana lichida,100g ciocolata alba de menaj,fulgi de migdale,pistol pentru biscuiti
Intr-un bol se amesteca faina cu zahar,un praf de sare,galbenusurile,esenta de migdale,untul topit si laptele;se amesteca totul cu mana pana la omogenizare,se formeaza o sfera din aluat si se da la frigider 1h;in acest timp se face creme de vanilie;intr-un bol se rastoarna smantana la care se adauga semintele de la pastaia de vanilie si pastaia taiata mai mic;selasa pe foc 2-3min,dupa care se da deoparte,se acopera si se lasa 30-40min dupa care se amesteca cu ciocolata topita la baie-marie si se da la frigider;se pune aluatul in pistolul de biscuiti,se formeaza pe un blat uns foarte putin cu ulei,apoi se transfera in tava pe hartie si se coc 20min;dupa ce s-au racit se pune crema deasupra si fulgi de migdale.

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme