Ciuperci umplute cu fructe de mare







Ingrediente:4-5 ciuperci cu palaria mare,100g fructe de mare congelate,1ceapa mica,2catei de usturoi,2linguri ulei de masline,100g unt,100g cascaval ras,1ceasca vin alb,verdeata
In tigaia cu ulei se caleste ceapa tocata marunt,usturoiul,piciorusele ciupercilor,se adauga fructele de mare,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,patrunjelul tocat si se condimenteaza daca e nevoie;se umplu palariile ciupercilor,deasupra cate un cubulet de unt,se pun pe hartie de copt in tava si se lasa la cuptor 30min;dupa acest timp se scot se presara cascavalul pe fiecare ciuperca si se mai lasa 5min;se servesc imediat.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme