Cherry cu sos de busuioc





Tot mereu cumparam borcane cu rosii cherry in sos de busuioc iar anul asta mi-am propus sa fac si eu;a iesit foarte bun(am facut proba la reteta Paste cu fructe de mare)doar ca mai trebuia busuioc;la fiert si-a cam pierdut din aroma
Ingrediente;1kg de rosii cherry,1mana de busuioc verde,1lingurita praf de usturoi,sare,piper,1ceasca de pasta de rosii dizolvata cu apa sau suc de rosii proaspat facut
Fierbem sosul intr-un vas adaugand toate ingredientele,intre timp rosiile spalate le punem in borcane,turnam sosul peste ele,infiletam bine capacele si sterilizam 30min dupa care le tinem in patura.
Se poate folosi la paste dar foarte bine merge si la o friptura cu sos

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme