Pandispan
AVEM NEVOIE DE:5oua,5linguri zahar,5linguri ulei,5linguri faina
Glazura:50g unt,5linguri zahar,2linguri cacao,6linguri lapte,1foaie de gelatinaCUM SE PROCEDEAZA:Pentru blat galbenusurile se freaca bine cu uleiul turnat cate putin ca la maioneza si se da deoparte;albusurile se bat cu zahar si un praf de sare se adauga galbenusurile,se amesteca cu o spatula incet si de asemenea faina cernuta;se rastoarna in tava si se coace la foc mic 30min;in acest timp se pregateste glazura;pe foc se pune laptele cu unt,zahar,cacao cernuta si se tine pana se topeste zaharul,fara sa ajunga la punctul de fierbere;se ia vasul de pe foc si se amesteca cu gelatina care a stat in apa rece cateva min.
Dupa ce pandispanul s-a racit se toarna glazura si se pudreaza cu nuca de cocos.
Am facut acest pandispan pentru ca mi-am achizitionat aceste forme de silicon(inclusiv aceea patrata)si eram curioasa de rezultat.
Sa va fie de folos!
Arata bine cu glazura aceea.Te pup!
RăspundețiȘtergereA iesit foarte fain Lulu, pandispanul. Ce frumoase sunt formele. Sa ai o saptamana frumoasa, pup dulce.
RăspundețiȘtergereLulu, foarte bun pandispanul tau si usor de facut. Imi place forma in care l-ai pus!
RăspundețiȘtergereFoarte bun pandispan!
RăspundețiȘtergere