Pandispan

AVEM NEVOIE DE:5oua,5linguri zahar,5linguri ulei,5linguri faina
Glazura:50g unt,5linguri zahar,2linguri cacao,6linguri lapte,1foaie de gelatina
CUM SE PROCEDEAZA:Pentru blat galbenusurile se freaca bine cu uleiul turnat cate putin ca la maioneza si se da deoparte;albusurile se bat cu zahar si un praf de sare se adauga galbenusurile,se amesteca cu o spatula incet si de asemenea faina cernuta;se rastoarna in tava si se coace la foc mic 30min;in acest timp se pregateste glazura;pe foc se pune laptele cu unt,zahar,cacao cernuta si se tine pana se topeste zaharul,fara sa ajunga la punctul de fierbere;se ia vasul de pe foc si se amesteca cu gelatina care a stat in apa rece cateva min.
Dupa ce pandispanul s-a racit se toarna glazura si se pudreaza cu nuca de cocos.

Am facut acest pandispan pentru ca mi-am achizitionat aceste forme de silicon(inclusiv aceea patrata)si eram curioasa de rezultat.
Sa va fie de folos!

4 comentarii:

  1. A iesit foarte fain Lulu, pandispanul. Ce frumoase sunt formele. Sa ai o saptamana frumoasa, pup dulce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lulu, foarte bun pandispanul tau si usor de facut. Imi place forma in care l-ai pus!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme