Bors cu costita de porc

Sa va spun ce fel pregatesc eu acest bors;la aceasta categorie si nu numai, pe mama mea nimeni nu o egala;a fost o gospodina desavarsita de la care am avut ce invata(se vede,da???)
Acest bors se aseamana putin cu borsul rusesc,doar ca nu are sfecla rosie
AVEM NEVOIE DE
 500g costita de porc,1ceapa,1morcov,1telina mica,1dovlecel,500g rosii,2cartofi,1l de bors,1leg,patrunjel,1leg.leustean,1miez mic de varza verde,1ardei gras,1ardei iute
CUM SE PROCEDEAZA
 Costita portionata,spalata,o oparesc cateva minute in apa cu putina sare,apoi o scot,o spal si o pun in oala la fiert cu apa rece;cand incepe sa clocoteasca adaug ceapa si  ardeiii taiati marunt iar radacinoasele date pe razatoare;las cu capac sa fiarba incet30-40min;dupa acest timp afdaug rosiile date la blender si calite(fara ulei)doar cat scade apa din ele si ramane o pasta asemeni bulionului si cartofii sferturi sau cuburi mai mari si putin zahar;las din nou sa fiarba apoi adaug varza taiata fideluta,patrunjelul,dupa ce incepe sa fiarba adaug si borsul fiert in alt vas,potrivesc de gust si adaug leusteanul.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme