Budinca cu branza si fructe

Ingrediente:500g branza proaspata de vaci,200g cascaval,150ml smantana lichida,2linguri cu pesmet,1/2lingurita nucsoara,4oua,1lingurita seminte de chimen,4linguri gris,fructe,sare,piper alb
Intr-un vas se amesteca branza cu cascavalul ras,smantana,galbenusurile,gris,chimen,nucsoara,sare,piper,apoi se amesteca usor cu albusurile batute spuma si fructele taiate daca sunt mari sau intregi daca sunt fructe de padure;eu am folosit coacaze si visine
In tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu pesmet,sau in forme mici de tarte se rastoarna compozitia si se coace la foc mic pana se rumeneste apoi se serveste calda.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme