Gulas arabesc

Aceasta reteta o am de la Ana mea din Franta,a facut-o cand am fost la ei,dar trebuia s-o experimentez si eu acasa;imi place mult gulasul indiferent de ce origine este.
Ingrediente:200g muschi de vita(vitel),2cartofi,1ceasca cu orez,1ceapa,5-6catei de usturoi,1lingura boia dulce,1frunza mica de dafin,1fir rozmarin verde,1lingura amestec de condimente(cate 1/2lingurita din:piper,cumin,scortisoara,boabe de coriandru macinat,praf de ghimbir,praf de scortisoara),sare,ulei de masline
In 3linguri de ulei se caleste ceapa tocata marunt,se adauga carnea cubulete,dupa 5min se adauga boia,condimentele,dafin,rozmarin,sare,piper si 2cani cu apa fierbinte lasand acoperit vasul sa fiarba incet 1h;intre timp,cartofii curatati,spalati,taiati cubulete mai mari se prajesc in ulei mult pana se fac aurii iar cand este fiarta carnea se adauga cartofii iar daca e nevoie se mai adauga apa fierbinte;o data cu cartofii se adauga si usturoiul zdrobit si se lasa la fiert pana scade;se potriveste la gust si se serveste cu orez fiert si castraveti murati.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme