Piept umplut 2
Recomand tuturor aceasta reteta foarte delicioasa!!
Ingrediente:1piept de pasare,sos pesto rosu(din comert),100g ficat de pasare,2linguri sos worcester,sare,orez
Pieptul fara piele,i se face un buzunar lateral destul de adanc,in care se pune 1lingurita de sos pesto si 1-2ficatei si se inchide buzunarul cu scobitori;intr-un vas de yena se pune pieptul,deasupra se unge cu sos,printre ei ficatul ramas,se pudreaza cu sare,se adauga 1ceasca cu apa se acopera cu o folie de aluminiu(daca forma nu are capac) si se da la cuptor 30min;cu cateva minute inainte de a scoate tava se adauga sosul worcester
Se serveste pe farfurie pe o insula de orez fiert,deasupra pieptul taiat pe diagonala si sosul din tava.
Ingrediente:1piept de pasare,sos pesto rosu(din comert),100g ficat de pasare,2linguri sos worcester,sare,orez
Pieptul fara piele,i se face un buzunar lateral destul de adanc,in care se pune 1lingurita de sos pesto si 1-2ficatei si se inchide buzunarul cu scobitori;intr-un vas de yena se pune pieptul,deasupra se unge cu sos,printre ei ficatul ramas,se pudreaza cu sare,se adauga 1ceasca cu apa se acopera cu o folie de aluminiu(daca forma nu are capac) si se da la cuptor 30min;cu cateva minute inainte de a scoate tava se adauga sosul worcester
Se serveste pe farfurie pe o insula de orez fiert,deasupra pieptul taiat pe diagonala si sosul din tava.
Lulu, tu esti Master Chef! Numai bunatati pe aici, pe la tine. Si arata...intr-un mare fel! Numai cand ma uit la pozele astea si mi-e o pofta de mor. Felicitari!
RăspundețiȘtergere