Piept umplut 2

Recomand tuturor aceasta reteta foarte delicioasa!!
Ingrediente:1piept de pasare,sos pesto rosu(din comert),100g ficat de pasare,2linguri sos worcester,sare,orez
Pieptul fara piele,i se face un buzunar lateral destul de adanc,in care se pune 1lingurita de sos pesto si 1-2ficatei si se inchide buzunarul cu scobitori;intr-un vas de yena se pune pieptul,deasupra se unge cu sos,printre ei ficatul ramas,se pudreaza cu sare,se adauga 1ceasca cu apa se acopera cu o folie de aluminiu(daca forma nu are capac) si se da la cuptor 30min;cu cateva minute inainte de a scoate tava se adauga sosul worcester
Se serveste pe farfurie pe o insula de orez fiert,deasupra pieptul taiat pe diagonala si sosul din tava.

Un comentariu:

  1. Lulu, tu esti Master Chef! Numai bunatati pe aici, pe la tine. Si arata...intr-un mare fel! Numai cand ma uit la pozele astea si mi-e o pofta de mor. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme