Terina cu branza

Ingrediente:1sfecla rosie,100g branza de capra,1fir menta verde sau uscata,frunze de ceapa verde,1castravete
Se pune in boluri folie alimentara apoi se captusesc cu felii de sfecla rosie fiarta,taiata foarte subtire,in mijloc branza amestecata intr-un bol cu ceapa verde taiata marunt,menta si sare,peste branza se pune o felie de sfecla taiata rotund,se preseaza putin,se acopera cu folia si se lasa la frigider cateva ore sau pana a doua zi;
La servire,se rastoarna pe farfurie,se elimina folia iar alaturi se pun rondele de castravete;
Sfecla mea a avut o culoare foarte puternica pentru ca mi-a colorat branza,sau poate am lasat-o prea mult la frigider.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme