Pulpe cu cartofi la cuptor

Ingrediente:1kg de cartofi,2pulpe de pui,condimente pentru carne de pasare,1ceapa,4linguri ulei,2linguri pasta de bulion,sare,piper,3-5catei de usturoi,putin cimbru,o crenguta de rozmarin
Pulpele curatate,spalate,condimentate se pun deoparte(eu am fiert putin pulpele,pentru ca am avut o gaina de tara si mi-a fost teama ca nu se face la timp);in tigaia cu ulei se caleste ceapa tocata marunt,se adauga pasta de bulion si se da deoparte;cartofii curatati,spalati,taiati in sferturi sau cubulete se amesteca intr-un vas cu ceapa calita,se adauga usturoiul zdrobit,sare,piper,cimbru,apoi se rastoarna in tava;deasupra se pun pulpele,1cana cu apa,se acopera tava cu o folie de aluminiu si la cuptor sta 40min dupa care se scoate folia se intorc pulpele si se mai lasa 10-15min;
Se serveste calda cu muraturi sau o salata de sezon.

Ultimele comentarii

Concurs

Petit chef

Afişări de pagină

Postări populare

Sponsor

Lista mea de bloguri