Prajitura igloo


Ingredientele pentru acest desert, nu sunt la gramaj,pentru ca fiind vorba de o prajitura cu resturi de cozonac,fiecare o face in functie de cozonacul ramas.
AVEM NEVOIE DE:felii de cozonac mai vechi,inghetata de orice fel,fructe confiate,ciocolata menaj,sirop de fructe,nuca de cocos
CUM SE PROCEDEAZA:Un bol rotund,tapetat cu folie alimentara,marginile lasate,punem felii de cozonac apoi inghetata,deasupra fructe,acoperim cu alte felii de cozonac,din nou inghetata si fructe,ultimul strat fiin cozonac,turnam pe margini siropul sa fie absorbit de cozonac,acoperim cu folia si dam pentru cateva ore la congelator.
La servire,scoatem prajitura din bol,scoatem folia,dupa 10min turnam deasupra ciocolata topita peste care presaram nuca de cocos.
Au trecut ceva ani de cand nu am mai facut asa ceva pana acum in 2018 cand mi-am adus aminte de aceasta reteta gustoasa!daca aveam cocos era altfel!

Se taie si se serveste alaturi de o cupa de inghetata.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme