Papillotes de crap umplut cu ciuperci

Recomand tuturor aceasta reteta pentru ca este sanatoasa si foarte gustoasa.
Ingrediente:2buc fileuri de crap,6ciuperci,50g unt,1ceapa medie,3catei de usturoi,1varf de cutit nucsoara,1lingura bulion,sare,piper,putin patrunjel
Din cele 2fileuri,facem 4felii, le dam cu sare si le lasam deoparte
In tigaia cu unt,calim ciupercile taiate in cubulete mici,de asemenea ceapa si usturoiul;adaugam patrunjel,nucsoara,sare,piper si bulion;lasam sa scada iar dupa ce s-a racit,impartim compozitia pe 2bucati de peste,acoperim cu celelalte bucati,prindem cu scobitori(vezi in poza),apoi puneti fiecare papillota(asa se numesc)in hartie de copt,deasupra picurati putin ulei de masline,adunati capetele hartiei,le legati si puneti pachetele in tava la cuptor la foc mic 40min;in ultimele minute desfacem hartia sa se rumeneasca;se serveste cald cu lamaie.
Va prezint si sursa de inspiratie,cartea cu retete si forme,din Franta.

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme