Peste cu rosii si sos de portocale

Ingrediente:2buc de peste(eu am avut somn),50ml ulei de masline,coaja si zeama de la 1/2lamaie si 1portocala,150g rosii cherry,1ceapa mica,2linguri capere,sare,piper,1/2lingurita condimente THAI(recent achizitionate si care se potriveste cu pestele,dar se poate inlocui cu piper),cateva fire de patrunjel.
Pestele condimentat cu sare si Thai,il prajim in ulei incins cate 1min pe fiecare parte;il scoatem si-l punem intr-un vas termorezistent;in uleiul ramas punem ceapa rondele,sucul si coaja de la citrice,lasam pe foc 3-4min apoi adaugam rosiile jumatati,daca se poate fara coaja,mai adaugam caperele,patrunjel iar dupa cateva minute rasturnam peste peste si lasam 30min.
Servim pe farfurie alaturi de sferturi de cartofi fierti cu sos deasupra sau cu orez.
Delicios!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme