Pui la tava

O reteta foarte gustoasa cu un sos deosebit,la fel de gustos
Ingrediente:1pui intreg sau pulpe sau piept,ce aveti,cartofi pentru garnitura
SOS:3linguri ulei de masline,2linguri sos soya,2linguri miere,1lingura mustar de Dijon,1/2lingurita 5arome(din comert)1lingura paprika,1lingura otet de mere,3linguri seminte de susan,patrunjel,cimbru,ceapa verde
Intr-un castron amestecam ingredientele pentru sos,punem puiul portionat in acest sos,amestecam bine,acoperim si lasam la frigider pana a doua zi cand rasturnam totul in tava,adaugam 1cana cu apa,acoperim tava si lasam la cuptor 40-50min;in ultimile minute descoperim tava si lasam sa se rumeneasca.
In acest timp daca scade prea mult sosul mai adaugam apa,vin sau supa de pui.
Servim cu piure de cartofi si salata de sezon!

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme