Spanac la borcan

Mi-am pus anul trecut spanac la congelator si nu mi-a placut;acum incerc alta varianta,adica la borcan.Tin minte ca in vremurile de demult,se gaseau in comert borcane cu spanac si tare bun era
Ingrediente :spanac,borcane,sare
Curatam spanacul de nervurile groase,il spalam in multe ape reci,il oparim 3-4min intr-un vas mare cu apa si cate 1lingura rasa de sare la2l de apa(nu trebuie sa fie sarat ca altfel spanacul nu mai are nici un gust),il scoatem cu o spumiera fara sa aruncam apa,punem spanacul in borcane nu indesat apoi umplem cu apa de la oparit;infiletam capacele bine,le sterilizam1h,le lasam in apa pana a doua zi apoi le scoatem si le depozitam la rece.

Un comentariu:

  1. Fantásticas recetas, me sigue gustando todo lo que escribes ...felicidades aprendo mucho de ti
    chefgonin from spain (Valenciagastronomic)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme