Prepelita la cuptor

Dupa ce am terminat borsul de prepelita,a venit randul felului principal pe care l-am mancat eu(copiii nu mananca carne,scuzati cacofonia!!)
INGREDIENTE:prepelita scoasa din bors,6ciuperci,2rosii,100ml vin alb,4catei de usturoi,sare,piper,cimbru,1crenguta de rozmarin,1ceasca cu suc de rosii,cartofi,3-4linguri cu ulei
Punem prepelita condimentata cu sare,piper si putin cimbru intr-un vas termorezistent,in jurul ei ciupercile curatate

acoperim cu rondele de rosii
punem si crenguta de rozmarin,pudram cu sare,adaugam sucul de rosii,vinul si ulei;lasam la cuptor 30-40min
Servim,adica eu,prepelita pe un pat de piure inconjurata de ciuperci si rosii;un deliciu!!


Un comentariu:

  1. Aha...m-am lamurit acum ! Inca mai ai retete din Franta !
    Imi place cu ce ai combinat-o , trebuie sa fie buna de tot. Pacat ca pe la noi nu am vazut prepelite. Poate prin magazinele din capitala, sa fie....
    Te tzuc sister !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme