Tarta cu fructe de mare

O tarta delicioasa,buna pentru un aperitiv
INGREDIENTE:aluat de foitaj,1lingura ulei de masline,1ceapa mica,50g branza Cedar rasa sau alta branza,150g creveti mici,2fileuri de peste,150ml smantana,1ou+1galbenus,sare,piper,1lingura tarhon,4linguri lapte
In tigaia cu ulei incins se caleste usor ceapa,se adauga pestele fiert in prealabil si faramitat
se adauga apoi branza,tarhonul,crevetii,sare si piper
In forma de tarta tapetata cu foitaj,se rastoarna amestecul cu creveti iar deasupra smantana amestecata cu lapte,ou,galbenus,sare si piper
Marginea aluatului se indoaie in interior si se lasa la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit se scoate si se serveste




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme