Pastrav in sos de portocale

Va recomand o reteta pentru iubitorii de peste,super delicioasa si usor de pregatit
INGREDIENTE:2pastravi,25ml ulei de masline,1leg.patrunjel,1lamaie,1portocala,1cutie de rosii cuburi,3linguri capere,sare,piper,orez
Pestele curatat,spalat,uscat,condimentat cu sare si piper,se pune in tigaia cu ulei incins si se tine cate 1min.pe fiecare parte
se adauga patrunjelul tocat,
coaja rasa si sucul de lamaie si portocala
se lasa pe foc 3-4min,apoi se adauga rosiile si caperele iar dupa cateva minute se rastoarna intr-un vas de yena
si se lasa la cuptor 30min.in acest timp se pune orezul la aparatul de facut orez,apoi se serveste
Se rastoarna orezul pe platou,deasupra se pune pestele cu putin sos iar restul sosului se pune in sosiera pentru cine doreste mai mult.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme