Flori de dovlecei pane

Nu am mancat niciodata asa ceva,nu pentru ca nu as fi facut ci pentru ca pe la noi nu am vazut flori de dovlecei prin magazine.
Acum daca tot sunt in Italia la copii,ma rasfata fata mea cu tot ce nu gasesc pe la noi sau ce nu am mancat niciodata;se pregatesc foarte usor,sunt foarte bune si trebuie sa le consumati imediat,altfel nu mai sunt crocante iar branza din interior se intareste.
Ingrediente:flori de dovlecei,2oog mozzarella,1borcanel de anchoa,2oua,3-4linguri cu faina,sare,piper,ulei pentru prajit
Florile se tin in apa rece 10-15min pentru a iesi din ele musculitele care se adapostesc,apoi cu atentie rupem pistilul din mijloc,introducem in fiecare cate 1felie de branza si 1fileu de anchoa,rasucim varfurile apoi trecem florile prin aluatul pregatit din oua,sare,piper si faina dupa care le prajim in mult ulei;le scoatem pe hartie de bucatarie si se servesc imediat.
Sunt delicioase!!


8 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme