Chiftelute de peste

Am facut aceste chiftelute pentru nepotica dar si noi le-am savurat ca tare bune au fost!!
Ingrediente:500g filede peste(fara oase),6bastonase de surimi(ramase de la o reteta de salata)2oua,1-2linguri de branza proaspata bine scursa,1ceapa mica data pe razatoare(eu am folosit ciboulette),2-3catei de usturoi,verdeata,sare,piper,boabe de piper,2frunze de dafin,cateva frunze de salvie,2linguri ulei de masline
Punem la fiert pestele in apa cu sare,boabe de piper,dafin si salvie;dupa 2min adaugam si batoanele de surimi iar dupa alte 2min oprimfocul,scoatem pestele si surimi si le lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit foarte bine,punem in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa,usturoi,oua,branza,sare,piper mai putin sau de loc,verdeata,lasam in robot compozitia aproape 1min apoi rasturnam intr-un bol,formam chiftelute sau luam din compozitie cu lingura(asa cum am facut eu),le asezam pe hartie de copt in tava,deasupra picuram ulei de masline si lasam la cuptor 20min,pana se rumenesc;le scoatem, apoi  le servim simple sau cu o garnitura.

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme