Inghetata de ciocolata cu fistic

Aveam ceva ciocolata alba topita,ramasa de la o alta reteta si am pregatit aceasta delicioasa inghetata
AVEM NEVOIE DE:
200ml frisca lichida
100g ciocolata alba
5galbenusuri
250ml lapte
150g zahar
esenta de vanilie
o mana cu fistic
CUM SE PROCEDEAZA:Se pune intr-un vas pe foc frisca iar cand incepe sa fiarba se da vasul deoparte,se adauga ciocolata rupta si se amesteca pana se topeste apoi se lasa la rece
Intr-un alt vas tot pe foc mic,se pune laptele cu zahar si se lasa pana se topeste apoi la rece
In al trei-lea vas,se bat galbenusurile,se adauga laptele cate putin,apoi se pune pe foc mic,se amesteca pana se ingroasa,apoi se incorporeaza ciocolata si vanilia
Se rastoarna in masina de inghetata,se adauga fisticul taiat marunt
se proceseaza 30min,apoi se rastoarna in cutie si se lasa la congelator pana in momentul servirii



 
 

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme