Aperitiv cald cu peste si cascaval

Un aperitiv usor de pregatit dar mai ales gustos!
AVEM NEVOIE DE:
500g fileuri de peste
100g cascaval ras
1rosie
1ceapa rosie
1lamaie
2linguri cu faina
2linguri cu ulei de masline
ulei pentru prajit
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele taiat in felii mai mici,se condimenteaza cu sare,piper,se stropeste cu zeama de lamaie apoi se trece prin faina,se rumeneste pe ambele parti si se scoate pe farfurie
Varianta fara prajit:pestele condimentat cu sare,piper,stropit cu zeama de lamaie,se pune in tava pe hartie de copt,se lasa la cuptor 5min dupa care se scoate tava si se lasa deoparte;
Peste bucatile de peste se pun felii de rosie,rondele de ceapa,sare,piper,cateva picaturi cu ulei de masline 
 apoi se acopera cu cascaval ras
Tot la fel se procedeaza si cu pestele prajit iar la cuptor se lasa 20min
Se serveste imediat cu lamaie!





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme