Ficatei in sos de vin

Mi-era pofta sa mananc ceva cu piure de cartofi,si cum aveam ceva ficatei prin congelator imediat i-am pregatit.
AVEM NEVOIE DE:
500g ficatei de pui
200ml vin rosu
1capatana de usturoi
1ceasca de rosii pasate sau 1lingura de bulion
sare
piper
1lingurita boia
1lingura oregano uscat
3-4linguri ulei
cartofi pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA:
Ficateiii spalati,se pun intr-un vas cu apa pe foc si se lasa la fiert 20min,se scurg,se clatesc sub jet de apa,apoi se pun intr-un vas cu ulei si se rumenesc; se adauga apoi vinul iar dupa cateva minute dupa ce s-a evaporat alcoolul,se adauga 1ceasca cu apa,usturoiul pisat
rosiile sau bulion,boia de ardei si se lasa pe foc pana scade;se potriveste de gust,cu sare,oregano si piper,se opreste focul si se serveste cu piure de cartofi si muraturi.

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme