Ardei umpluti cu varza

Este prima data cand fac asa ceva,de aceea am pus intr-un borcan mic sa-i testez gustul.
AVEM NEVOIE DE:
1kg ardei gras
2kg varza
500g morcov
1conopida
1radacina de telina cu frunze
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Varza tocata marunt,morcovul curatat si ras,o felie de telina de asemenea,frunzele de la 2-3crengute spalate si taiate marunt,1lingura cu sare,se amesteca totul bine apoi se lasa deoparte
Conopida desfacuta in buchetele se tine 5min in apa rece apoi se scoate pe o farfurie
iar ardeiii curatati de cotoare,seminte si spalati
se umplu ardeiii cu amestecul de varza,se pun capace din frunze de telina,se aseaza in borcan iar in golurile ramase,se pun buchetelele de conopida
Se fierbe apa cu sare,1l de apa-1lingura cu sare,se pune in borcan fierbinte,se pune capacul si se lasa la camara.
Luna viitoare,va spun rezultatul!
Da rezultatul este unul excelent,varza nu este sarata,se poate manca(musca) cu ardei cu tot sau scoti varza din ardei si o faci salata cu putin ulei iar ardeiii pot fi folositi la umplut de post sau cu carne.
Eu borcanul l-am desfacut abia in primavara in Martie pentru ca nu era Costel in tara si nu am gasit pe nimeni care sa-mi desfaca capacul,asa ca fie ce-o fi,mi-am zis si l-am lasat acolo!!!
Ei bine nu s-a intamplat nimic,nu s-au stricat,nu s-au muiat,au fost super buni!!









0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme