Weekend cu spor luna Septembrie

STEFANIA ANASTASIU,in urma cu ceva ani,a initiat aceasta provocare culinara indragita mult de noi bloggeritele dupa cum am observat,mai ales de mine!
In fiecare luna cineva inscris in grup bineinteles,este gazda provocarii iar in aceasta luna,mi-a venit randul.
Cred ca fetele se gandesc cu groaza la faptul ca trebuie sa parcurga zecile iar in cateva grupe chiar sute de retete,dar asta sunt,nu am ce face alta ceva decat sa gatesc.Asa ca iertati-ma doamnelor ca va rapesc din timpul vostru pretios!
Pentru aceasta luna m-am gandit ca intram in toamna,copiii incep scoala,unii dintre noi au revenit din concediu si vor merge cu drag si spor la munca de aceea in ideea ca poate pregatiti un pachetel pentru copil chiar daca li se da ceva la scoala,sau poate va pregatiti si pentru voi un pachetel pentru munca.
Ca sa nu mai lungesc vorba,iata ce v-am pregatit:
1   MIC DEJUN 
2   PLACINTE 
3   LEGUME 
Dupa cum se poate observa,nu v-am recomandat carne in mod special dar cine doreste,poate gasi si la Mic dejun si la categoria Legume. 
Dati clik pe fiecare grupa in parte,selectati si gatiti! Va doresc sa aveti spor dar mai ales placere in ceea ce faceti din retetele mele!
In dorinta ca veti raspunde si la provocarea mea in numar cat mai mare,va imbratisez! 

3 comentarii:

  1. Deja am inceput sa caut o reteta sau chiar doua! :) Eu am cam terminat conservele, dar ma grabesc sa fac ceva pana incepe scoala, ca unde lucrez eu avem clase si dimineata si dupa-amiaza, asa ca voi fi ocupata mai toata ziua. Un septembrie linistit si insorit sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Oana,spor la gatit si succes la scoala(munca)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata prima reteta !
    Oare ce sa fie ???
    Ghici...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme