Ciorba de ied

In acest an,am avut la masa Pascala ciorba si friptura de ied.Nu am facut nici nu am mancat vreodata,a fost o noutate pentru mine sa gatesc asa ceva dar nu e mare diferenta intre miel si ied,ba chiar pot spune ca iedul nu miroase a mama lui capra!!!😄😄😄
AVEM NEVOIE DE:
carne de ied pentru ciorba
1ceapa
1morcov
1felie de radacina de telina
1pastarnac
1dovlecel
1ardei iute
1ceasca pasta de ardei
3legaturi de stevie
2-3cartofi
2legaturi de leustean
1lde bors
1lingura orez
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea portionata,spalata,se pune intr-un vas mare si se fierbe 10min impreuna cu 1lingura cu varf de sare;dupa ce la suprafata a iesit spuma neagra,se arunca apa,se spala carnea si se pune din nou la fiert in oala(asta e metoda mea la inceput pentru orice bors cu carne)
Cand incepe sa fiarba,se pun legumele taiate cubulete mici,dupa 10-15min de fiert se adauga si cartofii curatati,spalati si taiati in sferturi
apoi pasta de ardei,1lingurita cu sare si se lasa la fiert incet si cu capac;cand aproape este fiarta carnea,se adauga stevia curatata,spalata si taiata marunt si de asemenea o legatura de leustean
Dupa alte 10min.se adauga orezul,apoi borsul fiert separat,leusteanul ramas taiat marunt,se potriveste de gust iar dupa cateva clocote se opreste focul.

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme