Jeleu de ciocolata

Cel mai simplu desert pe care l-am facut cu reteta de la prietena mea din Grecia Virginica.
AVEM NEVOIE DE:
500ml lapte
250g ciocolata
1plic foi de gelatina
2linguri dulceata
ciocolata alba rasa
cateva migdale taiate marunt
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciocolata rupta se pune in laptele fierbinte,se amesteca pana se dizolva apoi se incorporeaza gelatina hidratata 5min in apa rece.
Dupa omogenizare se lasa deoparte sa ajunga la temperatura din bucatarie
Intr-un bol se amesteca dulceata cu ciocolata alba rasa
Formele mici de silicon se ung cu foarte putin ulei,(se sterg cu un servetel imbibat cu putin ulei),apoi in fiecare se pune cate o lingurita cu dulceata
se presara migdale apoi se umplu cu ciocolata
Se lasa la frigider cateva ore sa se intareasca bine apoi se rastoarna pe farfurie individuala sau pe platou




 
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme