Snitele de soia cu orez mexican

Cand m-am apucat sa pregatesc aceste snitele tot pentru ginere,mi-am spus fie ce-o fi,ce-o iesi,o iesi,de aceea nici poze nu am facut,pentru ca m-am concentrat sa fie totusi bine dar mai ales bun!!
AVEM NEVOIE DE:
1punga snitele de soia Inedit
1punga orez mexican cu legume
1ceasca cu faina
1lingura sare
1/4lingurita cimbru
piper dupa gust
1lingurita pudra de curcuma Kotanyi
1/2lingurita granule de usturoi Kotanyi
ulei pentru prajit
SOS:
1lingura dulceata de ardei iuti
3-4linguri otet de zmeura
CUM SE PROCEDEAZA:
Pentru inceput se pun snitelele intr-un vas cu apa si sare la fiert pentru 20min;dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa sa se raceasca 
In acest timp,intr-un castron se pune faina,se amesteca cu apa pana ajunge la consistenta aluatului de clatite putin mai gros,se adauga sare,piper,cimbru,usturoi si curcuma pentru culoare,sa imite ouale!
Dupa omogenizare,se trec snitelele stoarse de apa prin aceasta compozitie apoi se pun la prajit;dupa ce sunt rumenite pe ambele parti,se scot pe hartie de bucatarie
Orezul mexican se rastoarna nedezghetat intr-o tigaie cu 2linguri ulei de masline,se adauga 1ceasca cu apa si se lasa pe foc mic cu capac 5min;daca orezul nu este fiert si apa s-a evaporat,se mai adauga putina apa se amesteca si se mai lasa pe foc cateva minute iar la final se adauga putina sare.
Pentru sos,se pune dulceata intr-un bol,se amesteca cu otetul de zmeura apoi se adauga peste orezul din farfurie si se serveste.
Da,am spus si eu dar si Laurent;a fost un preparat chiar deosebit dar pentru asa un rezultat,m-au ajutat condimentele de la Kotanyi!
  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme