Mancare de pui cu pastai

Trebuie sa mai eliberez congelatorul de pungi si pungute cu tot felul de legume si fructe,pentru a-l pregati pentru recolte noi;asa am dat peste cateva pungi cu pastai si am facut repede aceasta mancarica dar sa vad ce fac cu restul!!
Am gasit de asemenea intr-o punga si doua ciuperci mari pe care le-am adaugat iar finalul a fost ceva inimaginabil!!
AVEM NEVOIE DE:
500g aripi de pui
5linguri ulei
1ceapa
2cartofi
2ciuperci mari
500g pastai congelate
2linguri pasta de ardei
2linguri pasta de rosii
3catei de usturoi
2legaturi de marar
CUM SE PROCEDEAZA:
Aripioarele curatate daca e nevoie,cu varfurile taiate,spalate,se rumenesc in ulei apoi se scot pe farfurie
in uleiul ramas se adauga ceapa taiata marunt,ciupercile feliate,cartofii cubulete,pasta de ardei si rosii,1cana cu apa si se lasa la fiert 30min iar daca e nevoie se mai adauga apa;
Dupa ce cartofii sunt fierti,se adauga aripile,1lingurita rasa cu sare,usturoiul pisat,pastaile,putina apa
 iar dupa ce totul este fiert si mancarea a scazut se potriveste de gust,se adauga mararul taiat marunt si se opreste focul.
SE serveste imediat,asa ne place noua!!

 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme