Costita la cuptor

Cand am facut dulceata de ardei iuti,numai la aceste costite ma gandeam;le-am facut si rezultatul a fost unul de exceptie!
AVEM NEVOIE DE:
1kg costita de porc
500g cartofi
100ml vin alb
4-5linguri ulei
1capatana de usturoi
3linguri dulceata de ardei iuti
1lingura boia dulce
sare
piper
putin cimbru
oregano
rosii cherry
 CUM SE PROCEDEAZA:
Costita spalata,uscata,o prajesti in tigaie sa se topeasca grasimea daca are apoi o scoti
In tava pui cartofi curatati si taiati cum vrei,adaugi sare,piper,cimbru,boia,uleiul de la carne,oregano,vin,rosiile,usturoiul pisat apoi amesteci totul
Deasupra pui 2-3crengute de rozmarin,costita unsa cu dulceata,acoperi tava cu folie de aluminiu si lasi la cuptor 45min.
Dupa ce descoperi,mai lasi 10min sa se rumeneasca apoi servesti cu castraveti murati.
Deliciu!!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme