Peste la cuptor

Am avut o perioada cand l-am tinut pe sotul meu intr-un regim mai strict,adica doar peste,legume si piept de pui i-am facut;a fost destul de dificil pentru mine pentru ca noi nu am avut nevoie pana acum de regim si deodata,hop cu regim!!!!
Spun ca a fost dificil si pentru ca daca-i faceam ceva,nu era bun pentru o anumita boala,daca faceam o combinatie,la fel,ceva era bun pentru o boala dar restul nu si asta pentru ca la analize l-a gasit cu multe probleme,pfuuu!!!
In concluzie m-am dus la piata,am luat diferite soiuri de peste,l-am pus in pungi la congelator cat sa-i fac odata si asta e tot!
AVEM NEVOIE DE:
1kg de peste mai mare,eu am avut chefal si mreana,peste de apa dulce
rosii cherry
1lingura dulceata de ardei iuti
condimente pentru peste
4catei de usturoi
3linguri ulei
1lamaie
crengute de salvie verde
putin cimbru
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,fara cap si coada care au mers la bors,condimentat cu sare medicinala,piper,cimbru,usturoi pisat,si condimente pentru peste,il pui in tava
In burta pui crengute de salvie si 2-3rosii,deasupra ungi cu dulceata,stropesti cu ulei de masline,pe langa el pui rosii,salvie,cateva rondele de lamaie,adaugi putina apa,acoperi tava cu folie de aluminiu si lasi la cuptor 20-25min.
Dupa acest timp descoperi si mai lasi cateva minute sa se rumeneasca daca vrei
Servesti imediat,sau nu dupa cum aveti preferinta!

 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme