Ciorba radauteana

Este ciorba care ne place foarte mult dupa ciorba de burta si daca tot le place si fetelor,am facut o oala putin mai mare decat de obicei si s-a terminat cat ai zice ciorba!!!😁😁😁
AVEM NEVOIE DE:
1pui
1ceapa
2morcovi
1telina mica
2radacini pastarnac
boabe de piper
500g smantana fermentata
8galbenusuri
sare
PENTRU SERVIT:
1capatana de usturoi
otet
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Legumele curatate,spalate,le pui in oala mare sa fiarba impreuna cu puiul de asemenea spalat si 1lingura cu sare
Dupa ce totul este fiert,scoti puiul,separat legumele,supa se strecoara si se pune intr-o alta oala
Carnea o scoti de pe oase si o tai apoi o adaugi in supa,separat intr-un castron desfaci galbenusurile cu furculita,adaugi smantana si amesteci bine cu telul
Dupa ce totul este omogenizat adaugi supa din oala si amesteci ca sa ajunga la aproape la aceeasi temperatura cu supa,altfel atunci cand este adaugata in oala,se taie
Dupa acest timp,rastorni incet in oala cu o mana iar cu cealalta amesteci cu o lingura lunga prin rotire iar cand incepe sa fiarba,opresti focul si condimentezi.
Dupa cum ati observat,eu nu pun in oala nici otet nici usturoi,pentru ca am avut cu ceva ani in urma o experienta neplacuta si de atunci nu mai fac asa ceva.
Pisezi usturoiul foarte bine,il pui intr-un bol,adaugi sare si otet si fiecare se serveste asa dupa cum mananca,mai mult,mai putin sau deloc;asta e motivul pentru care nu pun nimic in oala!




 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme